×

■ Login op uw beheer account.

Vul de host naam of het ip adres van de server in zonder www.
b.v. onnerz.biz en klik op Login.

■ Contact gegevens:

Onnerz.nl
Noordes 9
9531HR, Borger
E-mail: info@onnerz.nl

Bekijk wat er geschreven wordt over Onnerz.nl

Gemiddelde klantenwaardering = 9.5

profile man
B. MeijerMultibouw BV
08-05-2018

Zeer ervaren en betrouwbaar bedrijf welke snel reageert bij vragen en/of problemen.

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen


* * * * *

profile man
Johan Wagenveld vormgevingJohan Wagenveld
18-04-2018

Met veel geduld van Onnerz - is het probleem opgelost, Prima geholpen.
Dank!

* * * * *

profile man
Edwin JongejanTennis Vereniging Borger
28-02-2018

Met Gerben een nieuwe website voor de vereniging gebouwd.
Zeer tevreden over het resultaat. Fris, vernieuwend en goed te onderhouden.
Bij aanpassingsverzoeken, snelle levering...

of te wel uitstekende service!

* * * * *

profile man
Teade WiersmaWiersma Hovenier & Drone fly
24-02-2018

Perfecte service,
vriendelijke contacten, snelle reactie op mails en vragen en goede oplossingen.

* * * * *

profile man
Marco RozeboomZVV Borger
19-10-2017

Problemen worden snel en effectief opgelost.
Niets te klagen.

* * * * *

women profile
A. Bezema - BosBos Medical Support
07-10-2017

Snelle service en goed bereikbaar!
Goede betrouwbare kwaliteit!

* * * * *

profile man
Harrie van der Heide-NijnuisEen Nijnuis Auto
13-08-2017

Wij zijn al een aantal jaren 100% tevreden klant. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Top!

* * * * *

women profile
Angela stutvoetRon Hazenberg Campers
27-06-2017

Wij ervaren een vlotte samenwerking met Gerben.
Als er iets aangepast of toegevoegd moet worden op de website, dan even contacten en er word meteen actie op gezet!

* * * *

profile man
Roderick Veuger
25-06-2017

Goede en snelle service, zelfs in het weekend.

* * * * *

profile man
R. BeijeringBeijering Administratie & Consultancy
27-04-2017

Wij hebben altijd plezierig contact met Onnerz

* * * * *

women profile
Mazal van ArendManagement * Bookings * Promotion
12-04-2017

Ik ben al 8 jaar een trouwe klant. Waarom overstappen als alles perfect is?! Onnerz levert namelijk goede, snelle en persoonlijke service voor een betaalbare prijs. Aanrader dus!

* * * * *

profile man
P. van Duin
23-02-2017

Onnerz levert snel en tegen redelijk tarief. Een spontaan bedrijf die met ons mee heeft gedacht om op de digitale snelweg de juiste keuze te maken.

* * * *

profile man
J. NijmeijerTaxi Borger
19-02-2017

TOP!
Even bellen en het probleem werd meteen opgelost. Ik zou zeggen ga zo door!!

* * * * *

women profile
Ingrid SchuitemaIngrid's Parfumbar
18-12-2016

Goede ervaring mee, zeer tevreden en snelle service!!

* * * * *

profile man
G. ToomsTooms Tuinornamenten
06-11-2016

Wij hebben bewust gekozen voor Onnerz.nl voor de korte lijnen.
Nog nooit een probleem gehad en geen dure ingewikkelde processen maar duidelijke taal en oplossing gericht. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

* * * * *

women profile
Hadassa van ArendJouw kleine markt
16-10-2016

Super eigenaar. Kundig en sympathiek!

* * * * *

profile man
F. Rosing
14-10-2016

Geweldig, Goede support, goede service. Kundige vakman!

* * * * *

profile man
Ronald Deuring
20-07-2016

Top,
Na diverse problemen met mijn thuisnetwerk van Ziggo (die het niet konden oplossen) Onnerz gebeld
Binnen 10 minuten mijn netwerk weer werkend. TOP TOP TOP Verder geen problemen meer gehad….

* * * * *

profile man
M. SmitHouse & Style
02-05-2016

Gerben van Onnerz.nl heeft voor ons een website & webshop ontwikkeld.avatar-48x48_c Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Weinig woorden waren nodig…
Gerben pakt het snel op en staat de klant vriendelijk te woord.

* * * *

women profile
Astrid Berkouwer Proud op Oud
27-04-2016

Gerben is een zeer ervaren man met de juiste werkethiek.
Goede oplossingen en snel handelen.
Zeer prettig in de omgang en heel benaderbaar en kundig.

* * * * *

profile man
M.OotjersCaesarium
14-04-2016

Helemaal top: kundig, duidelijk, snel met reageren en oplossingsgericht.
Zeer prettige samenwerking, bedankt

* * * * *

profile man
J. AbbingCoffee & Tasty
20-02-2016

Onnerz.nl, staat voor kwaliteit en goede service.
Mijn ervaring is tot op heden erg prettig. Snelle en persoonlijke aandacht, er wordt meegedacht met de klant en er worden alternatieven geboden. De kwaliteit van de producten is dan ook hoog, en volledig in overeenstemming met de wensen van de klant, omdat hier voldoende inbreng mogelijk is.

Wij hebben sinds twee jaar onze website in onderhoud bij Onnerz.nl, dit heeft voor ons een grotere klantenkring opgeleverd, en zeker meer reserveringen voor onze theeschenkerij en high tea’s door het reserveringsformulier op de site. Ook hebben we er vrijwel geen onderhoud aan, omdat ook dit door Onnerz.nl wordt verzorgd achteraf.

Kortom, een goed en betrouwbaar bedrijf met een topkwaliteit.

* * * * *

profile man
K. FeringaZorgboerderij Theodorushoeve
22-01-2016

Zeer vlotte afwikkeling van zaken,
per direct is er hulp geboden bij ons op de boerderij.
Snelle service, THX ..Ga zo door..

* * * * *

women profile
Sanne NeumanDe Biovlinder
Ik ben zeer tevreden over de prettige samenwerking met Onnerz.nl
Zeer snelle service, adequate hulp, op een (klant)vriendelijke manier

* * * * *

women profile
Esther SmeengeBureau loopbaanbegeleiding
Onnerz.nl staat voor je klaar wanneer je er even niet meer uit komt.
Denkt met je mee en komt tot een mooi resultaat voor o.a. mijn website www.levenenjeloopbaan.nl

* * * *

women profile
Tineke Homans Gemeentebelangen Marum
Vertrouwd en betrouwbaar.
Niet vanzelfsprekend in deze tijd. Neemt de tijd en lost zaken op.
Ontzorgt ons voor wat betreft de website. Bereikbaar of belt snel terug. Is er gewoon.
Top, die service! Kan niet beter!

* * * * *

profile man
Kees zwart Taneco BV - Emmen
Uitstekende en vlotte service waardoor downtime van mijn Laptop / netwerkkaart beperkt bleef.
Meerdere jaren diverse goede ervaringen met Onnerz.nl

* * * * *

women profile
C. VogelesangMediationborger.nl
Gerben van Onnerz.nl helpt je snel en adequaat als je hem nodig hebt.
Erg fijn!.

* * * * *

profile man
Reinout
Werken met iemand en weten waar je aan toe bent is erg prettig en dat krijg je bij onnerz.nl
Gerben is niet alleen kundig, maar denkt ook mee -en snel-, informeert, weet van aanpakken en leverd uitstekend werk af.
Zeer tevreden.

* * * * *

women profile
Silvia WiersmaGastenverblijf De Rieters
Zeer tevreden over de oplossing die aangedragen worden.
Snelle service, er wordt direct teruggebeld om een afspraak te maken.
Er wordt ook ruim de tijd genomen om tot een oplossing te komen, op een ontspannen en prettige manier!

* * * *

profile man
Bennie MeijerMultibouw BV
Geweldig bedrijf, omdat ze meedenken met de klant en niet snel iets in elkaar zetten. Zeker aan te bevelen.
Wij hebben een totaal oplossing in de vorm van een VPS, er ging een wereld voor ons open!

* * * * *

profile man
A. den Boer
Even bellen en het probleem werd meteen opgelost.
Ik zou zeggen ga zo door!!

* * * * *

women profile
Mazal van Arend www.mazalvanarend.nl
Inmiddels ben ik al zeven jaar klant bij Onnerz.nl en heb meerdere malen om ondersteuning gevraagd.
Ongeacht of het nou gaat om een technische vraag of de betaling van een pakket, er wordt altijd snel en adequaat gereageerd. De verhouding van prijs-kwaliteit is dan ook top en ik raad Onnerz.nl daarom zeker aan!

* * * * *

profile man
Jan de VeenHotel Restaurant Eeserhof
Zeer goede service & altijd een vlotte afhandeling

* * * * *

profile man
Alexander BoschBenelux Woodproducts & Agency BV
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Onnerz.nl,
Wij hebben inmiddels 2 website's, 1 webwinkel & E-mail oplossingen.

* * * * *

women profile
Martine
Wij zijn super tevreden over Onnerz.nl
De communicatie verliep heel goed, super snelle service & klantvriendelijk.

Gerben was heel geduldig en heeft al onze wensen in de website verwerkt. Een echte aanrader.

* * * * *

profile man
J. Dedekom
Zeer tevreden
Ook als je geen klant bent helpen ze je toch. Dat zie je niet vaak meer.

* * * *

TOP

Deze website bewaart enkele gegevens van de bezoeker. Deze gegevens worden gebruikt om een ​​meer gepersonaliseerde ervaring te bieden en om uw bezoek aan onze website te volgen in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als u besluit om toekomstige tracking uit te schakelen, wordt er een cookie in uw browser ingesteld om deze keuze een jaar lang te onthouden.

Mee eens, Weigeren

762
0

Uw winkelwagen