► Ron Hazenberg Campers

Ron Hazenberg Campers is in het bezit van vier
dealerschappen in Nederland van de volgende top merken.

Chausson, 
de garantie voor plezier. Plezier en leuke avonturen gaat u tegemoet met deze moderne kampeerauto’s. Altijd vooruitstrevend en vooruitdenkend. Denkt u zelf maar eens aan de camper van het Jaar 2010. (Chausson Sweet Mini) Chausson streeft voortdurend naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. 
Reis in alle rust, en geniet met uw Chausson

■ Laika, 
Kiezen voor Laika betekent niet alleen kiezen voor een kampeerauto van betere kwaliteit, maar het betekent ook zich terugvinden in een unieke en bijzondere levensstijl die de personen in het middelpunt stelt.Laika’s worden volgens de meest recente technieken gebouwd en in de stijl van de meest zuivere Italiaanse design. Treedt toe tot deze exclusieve wereld.
Laika een wereld apart.

Rapido
Rapido vertegenwoordigt de kracht van haar merk meer dan ooit in een volle campermarkt. Een merk dat gaat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, het symbool voor een bepaalde  “art de vivre”  (Levensstijl). Ook de occasion markt voor Rapido onderscheidt zich door de vraag ernaar.
Rapido, meer dan ooit…

■ Concorde,
Sportief, elegant, eenvoudig: De modellen van Concorde zal u overtuigen met zijn bijzonder moderne uitstraling.  Het interieur is van zeer hoge kwaliteit, de nieuwe modellen zijn elegant, licht en harmonieus. Door het gebruik van slimme materialen is het gewicht van diverse modellen afgenomen. Met behoud van techniek, functionaliteit en isolatie bewijst Concorde dat ze een oog hebben voor afwerking, uitstraling, ruimte & kwaliteit!
Echt genieten in de ruimte.

 

 
  • CLIENT Ron Hazenberg
  • YEAR 2011- heden
  • WE DID Design, VPS, Hosting, Configurator
  • CATEGORY ,