► Musashi Products

Historisch gezien was Musashi de meest geleerde en beste samoerai van Japan. En daarom streven wij, onder de naam Musashi, ook het beste na voor uw koi.

Musashi heeft daarom een vijvervoer lijn ontwikkeld, een lijn voor de behandeling van beschadigde vissen en een lijn voor toevoegingen in uw vijver om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Op dit moment werken we nog steeds aan de ontwikkeling van nieuwe producten, maar daarover later meer.

De Musashi voerlijn staat voor een goed en betaalbaar voer, voor alle seizoenen, voor elke portemonnee. Musashi voer is door velen uitvoerig getest en vandaar dat we trots zijn op onze zeer complete voerlijn. Tevens is er een steurvoer opgenomen en de beroemde HQ pastafood.

Musashi duo kruiden elixer.

Musashi kruiden elixer heeft zich in de praktijk reeds vele malen bewezen. Uw vissen zien er vitaler uit, wonden helen vlugger en ideaal in combinatie met het gebruik met de Musashi Increase HQ pasta Food. Uw koi zal zich beter ontwikkelen zowel in lengte alsmede in toename van de lichaamsbouw. Tevens is de prijs/prestatie verhouding zeer concurrerend.

In de categorie 911 komen de wondverzorgings producten van Musashi.

Dealers, die geïnteresseerd zijn om het Musashi pakket in hun assortiment op te nemen kunnen contact met ons opnemen via info@fb-koi-products.com

 
  • CLIENT Musashi
  • YEAR 2008
  • WE DID Hosting - Domeinen - Email
  • PARTNERS E.G. Schuitema
  • CATEGORY