Digitale e-mail nieuwsbrief.

Een nieuwsbrief is een prima en efficiënte manier om bestaande relaties te versterken, te onderhouden, uw verkoop te laten groeien en uw naamsbekendheid te vergroten. Wij ontwerpen uw mail nieuwsbrief geheel naar wens. Elke nieuwsbrief is daardoor uniek.

Aansprekend en professioneel

Een nieuwsbrief dient te allen tijde  professioneel en gericht te zijn. Onnerz zorgt er voor dat uw nieuwsbrieven een mogelijkheid tot afmelding bevatten zoals het opt in  & opt out verplicht is in Nederland om niet aangemerkt  te worden als SPAMMER!. Een aantal afmeldingen zult u moeten incalculeren maar wanneer u er voor zorg draagt dat uw nieuwsbrief dusdanig interessant is zal dit tot een minimum worden beperkt. Focus u vervolgens op diegenen die uw digitale e-mail nieuwsbrief wél interessant vinden. Hier liggen uw kansen.

E-mail adressen verzamelennieuwsbrief

Start met de mailadressen van bestaande relaties die er belang bij hebben om op de hoogte te zijn van uw actuele verrichtingen zoals  mailadressen van klanten, partners, resellers enzovoort, die reeds in uw organisatie aanwezig zijn. Zorg wel dat deze toestemming geven om hun mail adres daarvoor te gebruiken anders bent u volgens de wet strafbaar bezig. Een goede optie is een aanmeld formulier of gerichte printmedia flyers voor aanmelden i.c.m. een leuke korting.

Meldt u zich gerust aan voor onze nieuwsbrief.

U kunt zich altijd weer afmelden d.m.v. de afmeld link die in de nieuwsbrief staat.

Wij sturen gemiddeld 6 x per jaar een nieuwsbrief naar uw opgegeven email adres toe.

[wysija_form id=”1″]